Coala Oy

Coala Oy on konsultointiyritys

Olemme erikoistuneet kokonaisarkkitehtuuri-, IT-arkkitehtuuri- sekä prosessikehityskonsultointiin sekä niihin liittyvään koulutukseen ja valmennukseen. Tarjoamme myös IT-projektipalveluita kuten määrittelyä, projektihallintaa ja systeemityön kehittämistä. Olemme työskennelleet sekä toimittajan että asiakkaan puolella, joten tunnemme kehitysprojektit molemmin puolin pöytää, sekä tilaajan että tekijän näkökulmasta. Asiakassuhteissa tähtäämme pitkään kumppanuuteen, sillä kokemuksesta tiedämme, että asiakasymmärrys kertyy vain ajan kuluessa. Meiltä voi tilata myös lyhyempiä konsultointeja ja jos tehtävään kuuluu osaamisen siirto omalle organisaatiollesi tai kolmannelle osapuolelle, me sitoudumme siihen tavoitteeseen. Haluamme olla kanssasi tekemässä muutosta. Ainoa tapa saavuttaa pitkä kumppanuus on osoittaa ammattitaito ja eteenpäin vievä asenne joka päivä.

          

Käynti- ja postiosoite
Coala Oy
Kuortaneenkatu 5
00520 Helsinki

Y-tunnus: 2403281-6

Reittiohjeet

Laskutusosoite
Coala Oy
24032816
PL 100
80020 Kollektor Scan

Verkkolaskuosoite
003724032816

Operaattori
Maventa
003721291126

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@coala.fi

Myyntiin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä Anna Aaltoseen. Kaikissa muissa asioissa ota yhteyttä Elina Erkkilään, ks. Coalat

Coalan asiakas- ja markkinointirekisterin tietosuojaselosteen löydät täältä.

Toimitilamme sijaitsevat osoitteessa Kuortaneenkatu 5 (1 krs.). Käytössämme ei ole aulapalvelua, joten soitathan ovikelloa tai puhelimella niin päästämme sinut sisään. Meille on helppo saapua julkisella liikenteellä. Autoilijoille löytyy maksullisia paikkoja lähiympäristöstä.

Asiakkaitamme

Asiakkaamme edustavat eri toimialoja. Coala on auttanut asiakkaita mm. seuraavanlaisissa toimeksiannoissa:

Konsulteillamme löytyy toki kokemusta myös muilta toimialoilta ja aiheista aikaisempien työnantajien puitteissa.

Yhteydenotto