Coalat

Anna Aaltonen

Senior Consultant, MSc, CEO

anna.aaltonen@coala.fi

040 570 8099

Minulla on pitkä kokemus arkkitehtuurityöstä, erityisesti kokonaisarkkitehtuurista. Analysoin myös prosessit, tiedot sekä tarvittavan IT-ratkaisun nopeasti ja tehokkaasti. Arkkitehtuurin mallinnusvälineet ja menetelmät ovat minulle tuttuja sekä niiden hallittu käyttöönotto. Tarkoitus on saada välineistä tehoa työhön eikä painiskella yksityiskohtien kanssa. Asun Keravalla ja vapaa-aikanani puuhailen koirien kanssa.

Tutustu minuun LinkedIn:ssä »

Oskari Forsblom

Senior Consultant, B.Eng IT

oskari.forsblom@coala.fi

050 452 3843

Minulla on laaja kokemus web -pohjaisten tietojärjestelmien suunnittelusta sekä teknologia-arkkitehtuurin kuvaamisesta. Olen vastannut valtion viraston teknologia-arkkitehtuurista sekä teknologiavalinnoista. Lisäksi olen mm. määrittänyt valtion viraston teknologia-arkkitehtuurin kuvaamisen mallin (metamallin) ja kuvannut viraston teknologia-arkkitehtuurin sen mukaisesti.

Tutustu minuun LinkedIn:ssä »

Ida-Kaisa Isoviita

Senior Consultant, MSc

Ida-kaisa.isoviita@coala.fi

050 463 6111

Ida-Kaisa on projektien ratkaisuarkkitehtuuriin ja toiminta-arkkitehtuuriin keskittynyt konsultti. Ida-Kaisa erityisosaamisaluetta ovat Sparx EA ja ArchiMate®. Hän pitää myös Coalan koulutuksia näistä aiheista. Ida-Kaisalla on konkreettinen ote arkkitehtuurityöhön ja käytännönläheinen lähestymistapa ratkaistaviin ongelmiin.

Tutustu minuun LinkedIn:ssä »

Vilja Kurkinen

Senior Consultant, MSc

vilja.kurkinen@coala.fi

040 487 3639

Vilja on kokonaisarkkitehtuurin ja mallinnuksen moniosaaja sekä yksi Coalan kouluttajista. Taustaa Viljalla on logistiikasta, prosessien kehittämisestä ja projektien koordinoinnista. Coalassa Viljan tehtävänkuvaan kuuluu myös asiakkaiden tukeminen kokonaisarkkitehtuuritoimintojen pystyttämisessä.

Tutustu minuun LinkedIn:ssä »

Olivia Luttinen

Consultant, MSc

olivia.luttinen@coala.fi

050 582 8923

Olivia on käytännön arkkitehtuuriuraansa Coalassa aloitteleva projektiorientoitunut nuorempi konsultti. Olivia on suorittanut tietojärjestelmätieteen opinnot Jyväskylän yliopistossa, jossa on jo opinnoissaan päässyt tutustumaan kokonaisarkkitehtuuriin ja sen mallintamisen maailmaan.

Tutustu minuun LinkedIn:ssä »

Oskari Miettinen

Consultant, MSc

oskari.miettinen@coala.fi

050 582 8960

Oskari on Jyväskylän yliopiston tietojärjestelmätieteistä valmistunut kansainvälinen konsultti, joka on teknisen osaamisensa lisäksi omaksunut käytännöllisen lähestymistavan ongelmien ratkaisuun monipuolisen toimialakokemuksen ja oman yritystoimintansa kautta. Coalassa hän tulee tekemään kokonaisarkkitehtuuria erityisesti kyberturvallisuuden näkökulmasta.

Tutustu minuun LinkedIn:ssä »

Antti Tourunen

Senior Consultant, MSc

antti.tourunen@coala.fi

050 543 3939

Olen toiminut järjestelmäarkkitehtina yli kymmenen vuotta. Viitearkkitehtuuri- ja tiekarttatyöt, arkkitehtuuriselvitykset, hankkeiden ja projektien arkkitehtuurityöt sekä arkkitehtuurin jalkautus kehitystiimeille on ominta alaani.

Tutustu minuun LinkedIn:ssä »

Anu Ylä-Pietilä

Senior Consultant, MA

anu.yla-pietila@coala.fi

050 595 2606

Kokonaisarkkitehtuuritoiminnon pystyttäminen ja ennen kaikkea sen toimivana pitäminen on ydinosaamistani. Kokonaisarkkitehtuurin mallintamisessa pystyn pureutumaan oleelliseen ja arkkitehtuurin viestintä eri sidosryhmille on vahvuuteni. Minulla on syvällinen ymmärrys julkisen hallinnon KA-työn mekanismeista ja haasteista.

Tutustu minuun LinkedIn:ssä »

Elina Erkkilä

Office Manager

elina.erkkila@coala.fi

050 300 4154

ToimistoCoala. Pitää huolen siitä että coalat voivat keskittyä konsultointiin ja koulutukseen.

Yhteydenotto