Coalat

Anna Aaltonen

Senior Consultant, MSc, CEO

anna.aaltonen@coala.fi

040 570 8099

Minulla on pitkä kokemus arkkitehtuurityöstä, erityisesti kokonaisarkkitehtuurista. Analysoin myös prosessit, tiedot sekä tarvittavan IT-ratkaisun nopeasti ja tehokkaasti. Arkkitehtuurin mallinnusvälineet ja menetelmät ovat minulle tuttuja sekä niiden hallittu käyttöönotto. Tarkoitus on saada välineistä tehoa työhön eikä painiskella yksityiskohtien kanssa. Asun Keravalla ja vapaa-aikanani puuhailen koirien kanssa.

Tutustu minuun LinkedIn:ssä »

Oskari Forsblom

Senior Consultant, B.Eng IT

oskari.forsblom@coala.fi

050 452 3843

Minulla on laaja kokemus web -pohjaisten tietojärjestelmien suunnittelusta sekä teknologia-arkkitehtuurin kuvaamisesta. Olen vastannut valtion viraston teknologia-arkkitehtuurista sekä teknologiavalinnoista. Lisäksi olen mm. määrittänyt valtion viraston teknologia-arkkitehtuurin kuvaamisen mallin (metamallin) ja kuvannut viraston teknologia-arkkitehtuurin sen mukaisesti.

Tutustu minuun LinkedIn:ssä »

Ida-Kaisa Isoviita

Consultant, MSc

Ida-kaisa.isoviita@coala.fi

050 463 6111

Ida-Kaisa on arkkitehtuuriuransa Coalassa aloittanut nuori konsultti. Hänellä on innostusta soveltaa teknistä ja taloudellista lähestymistapaansa toimialojen, organisaatioiden sekä prosessien analysoinnissa ja kehittämisessä.

Tutustu minuun LinkedIn:ssä »

Vilja Kurkinen

Consultant, MSc

vilja.kurkinen@coala.fi

040 487 3639

Olen arkkitehti, jolla on kokemusta toimitusketjun prosessien mallintamisesta sekä kehittämisestä, IT-järjestelmien sekä varastoautomaation implementointiprojekteista, laatujärjestelmän kehittämisestä sekä ketteristä kehitysmenetelmistä.

Tutustu minuun LinkedIn:ssä »

Eetu Niemi

Senior Consultant, PhD

eetu.niemi@coala.fi

050 550 2787

Pääosan IT-alan 10 vuoden työkokemuksestani olen hankkinut arkkitehtuurin parissa. Olen toiminut kokonaisarkkitehtina tai ratkaisuarkkitehtina kymmenissä projekteissa eri toimialoilla. Kokonais- arkkitehtuurin suunnittelumenetelmät ja -välineet ovat minulle tuttuja. Ratkaisuarkkitehtuureista tunnen erityisesti käyttäjä- ja pääsynhallinnan (IAM). Kirjoitin väitöskirjani kokonaisarkkitehtuurin hyötyjen syntymisestä.

Tutustu minuun LinkedIn:ssä »

Tarja Raussi

Senior Consultant

tarja.raussi@coala.fi

050 548 1823

Yli 25 vuoden aikana olen tehnyt monenlaista, mutta jo varsin aikaisin huomasin, että kokonaisuuksien hallinta ja kuvaaminen ovat ominta aluettani. Niinpä pitkän määrittely- ja mallintamiskokemuksen jälkeen oli luontevaa siirtyä kokonaisarkkitehtuurin ja laadunhallinnan pariin. On hieno tunne, kun saa kanssatekijät tai valmennettavat oivaltamaan asioita.

Tutustu minuun LinkedIn:ssä »

Antti Tourunen

Senior Consultant, MSc

antti.tourunen@coala.fi

050 543 3939

Olen toiminut järjestelmäarkkitehtina yli kymmenen vuotta. Viitearkkitehtuuri- ja tiekarttatyöt, arkkitehtuuriselvitykset, hankkeiden ja projektien arkkitehtuurityöt sekä arkkitehtuurin jalkautus kehitystiimeille on ominta alaani.

Tutustu minuun LinkedIn:ssä »

Anu Ylä-Pietilä

Senior Consultant, MA

anu.yla-pietila@coala.fi

050 595 2606

Kokonaisarkkitehtuuritoiminnon pystyttäminen ja ennen kaikkea sen toimivana pitäminen on ydinosaamistani. Kokonaisarkkitehtuurin mallintamisessa pystyn pureutumaan oleelliseen ja arkkitehtuurin viestintä eri sidosryhmille on vahvuuteni. Minulla on syvällinen ymmärrys julkisen hallinnon KA-työn mekanismeista ja haasteista.

Tutustu minuun LinkedIn:ssä »

Elina Erkkilä

Office Manager

elina.erkkila@coala.fi

050 300 4154

ToimistoCoala. Pitää huolen siitä että coalat voivat keskittyä konsultointiin ja koulutukseen.

Yhteydenotto