Coalat

Anna Aaltonen

Senior Consultant, MSc

anna.aaltonen@coala.fi

040 570 8099

Minulla on pitkä kokemus arkkitehtuurityöstä, erityisesti kokonaisarkkitehtuurista. Analysoin myös prosessit, tiedot sekä tarvittavan IT-ratkaisun nopeasti ja tehokkaasti. Arkkitehtuurin mallinnusvälineet ja menetelmät ovat minulle tuttuja sekä niiden hallittu käyttöönotto. Tarkoitus on saada välineistä tehoa työhön eikä painiskella yksityiskohtien kanssa. Asun Keravalla ja vapaa-aikanani puuhailen koirien kanssa.

Katso CV »

Tutustu minuun LinkedIn:ssä »

Petteri Laamanen

Senior Consultant, MSc

petteri.laamanen@coala.fi

040 569 5527

Lähes 20 vuoden aikana IT:n parissa olen päässyt tekemään varsin erilaisia töitä. Olen ollut mm. tuottamassa kokonaisarkkitehtuurin hallintamallia ja sisältöä sekä tekemässä yksittäisessä projektissa arkkitehtuuria, prosessikehitystä ja määrittelyitä. Arkkitehtuurien kanssa olen työskennellyt yli puolet urastani. Uusiin organisaatioihin ja ihmisiin tutustuminen on aina hyvin antoisaa.

Katso CV »

Tutustu minuun LinkedIn:ssä »

Jouni Lähteenmäki

Senior Consultant, MSc (Tech)

jouni.lahteenmaki@coala.fi

040 556 9114

Ison organisaation tietohallinnossa pitkään arkkitehtuurityötä tehneenä minulle on kertynyt laajasti osaamista kokonaisarkkitehtuurin eri osa-alueista sekä näkemystä arkkitehtuuripraktiikan kehittämisen haasteista. Arkkitehtuurin eri tasot ja aikaperspektiivit ovat myös tuttuja: strategian toimeenpanon tukemisesta digipalvelun ketterään toteutukseen asti. Arkkitehtuurityössä erityisen palkitsevaa on monimutkaisten kokonaisuuksien jäsentäminen ja analysointi - selkeyden luominen kaaokseen.

Katso CV »

Tutustu minuun LinkedIn:ssä »

Timo Laine

Consultant, M.Soc.Sc

timo.laine@coala.fi

0505966322

Kokonaisarkkitehtuuria olen tehnyt kokoaikaisesti yli kaksi vuotta, josta suurimman osan julkisen sektorin organisaation pääarkkitehtina, osallistuen myös laajempien kohdealueen hankearkkitehtuurien kehitykseen. Arkkitehtuurityön lisäksi minulla on kokemusta IT-palvelunhallinnan eri vaiheista läpi koko palvelun elinkaaren, strategiasta operatiiviseen toimintaan asti.

Katso CV »

Tutustu minuun LinkedIn:ssä »

Eetu Niemi

Senior Consultant, PhD

eetu.niemi@coala.fi

050 550 2787

Pääosan IT-alan 10 vuoden työkokemuksestani olen hankkinut arkkitehtuurin parissa. Olen toiminut kokonaisarkkitehtina tai ratkaisuarkkitehtina kymmenissä projekteissa eri toimialoilla. Kokonais- arkkitehtuurin suunnittelumenetelmät ja -välineet ovat minulle tuttuja. Ratkaisuarkkitehtuureista tunnen erityisesti käyttäjä- ja pääsynhallinnan (IAM). Kirjoitin väitöskirjani kokonaisarkkitehtuurin hyötyjen syntymisestä.

Katso CV »

Tutustu minuun LinkedIn:ssä »

Tarja Raussi

Senior Consultant

tarja.raussi@coala.fi

050 548 1823

Yli 25 vuoden aikana olen tehnyt monenlaista, mutta jo varsin aikaisin huomasin, että kokonaisuuksien hallinta ja kuvaaminen ovat ominta aluettani. Niinpä pitkän määrittely- ja mallintamiskokemuksen jälkeen oli luontevaa siirtyä kokonaisarkkitehtuurin ja laadunhallinnan pariin. On hieno tunne, kun saa kanssatekijät tai valmennettavat oivaltamaan asioita.

Katso CV »

Tutustu minuun LinkedIn:ssä »

Marja-Riitta Vehviläinen

Senior Consultant, MSc

marja-riitta.vehvilainen@coala.fi

0400 439420

Minulla on kokemusta kokonaisarkkitehtuurista ja IT arkkitehtuurista ja näihin liittyvistä prosesseista lähes 20 vuoden ajalta. Olen toiminut IT –alalla lähes koko urani, vetäen IT-yksiköitä ja kehittäen lukuisia tietojärjestelmiä telekommunikaatio-toimialalla. Kokonaisarkkitehtuurin suunnittelumenetelmät ja -välineet ovat tuttuja, samoin data ja analytiikka alue.

Katso CV »

Tutustu minuun LinkedIn:ssä »

Elina Erkkilä

Office Manager

elina.erkkila@coala.fi

050 300 4154

ToimistoCoala. Pitää huolen siitä että coalat voivat keskittyä konsultointiin ja koulutukseen.

Yhteydenotto