Rekrytoinnit

Kokonaisarkkitehti, IT-arkkitehti tai toiminnan kehittäjä

Päivitetty 3.5.2022

Coala rekrytoi aina silloin tällöin uusia konsultteja. Olemme kasvuyritys ja arkkitehtuurityön tarve asiakasorganisaatioissa on nousussa. Haemme sekä jo arkkitehtuurityöhön perehtyneitä konsultteja että työuransa alkuvaiheessa olevia. Meillä on nimittäin hyvä perehdytysohjelma.

Coalassa teemme asiakastoimeksiantoja eli konsultoimme arkkitehtuurin parissa. Teemme myös koulutuksia ja autamme arkkitehtuuritoimintojen pystytyksessä. Meillä on aika perinteinen konsultin työnkuva; eroamme muista lähinnä siinä, että meillä on poikkeuksellisen hyvä osaaminen ja laaja kokemus arkkitehtuurin alueella.

Asiakkaamme ovat yksityiseltä ja julkiselta sektorilta. Ne ovat kaiken kokoisia, tosin pienimmät yritykset puuttuvat. Tyypillisesti asiakkailla on jonkin kokoinen tietohallinto, mutta teemme töitä myös liiketoiminnan kanssa. Joskus työskentelemme asiakkaan tiloissa, joskus omalla toimistolla. Koronan aikaan usein etätöissä, koska asiakkaamme työskentelevät etänä. Toimeksiantomme voivat olla projekteja tai asiakkaan oman tiimin tukemista. Tehtävänkuvat mukautuvat tekijän mukaan.

Meillä on kuulemma kiva olla töissä ja saa tehdä arkkitehtuurityötä ammattiylpeydellä.

Avoimet työpaikkamme 

Taustasi voi vaihdella, etsimme
ICT-arkkitehtia, jolla on teknistä taustaa ja kokemusta sekä halua kehittyä nimenomaan kokonaisuuksien suunnitteluun vaikkapa juuri arkkitehtuurin avulla. Tunnet modernit teknologiat ja alustat (yleisellä tasolla riittää, emme Coalassa tee sovelluskehitystä) ja haluaisit kertoa myös asiakkaille, mikä uusien teknologioiden ”varsinainen pihvi” on.

Jos tehtävä kuulostaa sopivalta, ota yhteyttä Annaan tavalla tai toisella (puh. 040 570 8099 tai anna.aaltonen@coala.fi)

Toiminnan kehittäjää, jonka intohimo on ymmärtää erilaisia toimialoja ja poimia sieltä juuri se oleellinen asia. Sinulla on kirkas looginen ajattelu ja osaat esittää asiat ymmärrettävästi. Haluaisit vaikuttaa siihen, että erilaiset ratkaisut tehdään järkevästi myös toiminnan kannalta. Tunnet mahdollisesti vaikkapa palvelumuotoilun työtapana. Sinulla on kokemusta myös prosessien kuvaamisesta tai niiden kanssa työskentelystä.

Jos tehtävä kuulostaa sopivalta, ota yhteyttä Annaan tavalla tai toisella (puh. 040 570 8099 tai anna.aaltonen@coala.fi)

- Juniori konsulttia, Ilmoituksen löydät Academic Workin sivuilta Jr Konsultti, Coala Oy, Helsinki | Academic Work

Yhteydenotot tämän tehtävän osalta Academic Work:iin.

 

 

Yhteydenotto