Rekrytoinnit

Kokonaisarkkitehti, IT-arkkitehti tai toiminnan kehittäjä

Päivitetty 29.10.2021


Avoimet työpaikkamme

Seuraavan kerran palkkaamme uusia konsultteja vuonna 2022. Seuraavanlaiset osaamisprofiilit ovat ensi vuonnakin tarvittavia:

- ICT-arkkitehtia, jolla on teknistä taustaa ja kokemusta sekä halua kehittyä nimenomaan kokonaisuuksien suunnitteluun vaikkapa juuri arkkitehtuurin avulla. Tunnet modernit teknologiat ja alustat (yleisellä tasolla riittää, emme Coalassa tee sovelluskehitystä) ja haluaisit kertoa myös asiakkaille, mikä uusien teknologioiden ”varsinainen pihvi” on.

- Toiminnan kehittäjää, jonka intohimo on ymmärtää erilaisia toimialoja ja poimia sieltä juuri se oleellinen asia. Sinulla on kirkas looginen ajattelu ja osaat esittää asiat ymmärrettävästi. Haluaisit vaikuttaa siihen, että erilaiset ratkaisut tehdään järkevästi myös toiminnan kannalta. Tunnet mahdollisesti vaikkapa palvelumuotoilun työtapana. Sinulla on kokemusta myös prosessien kuvaamisesta tai niiden kanssa työskentelystä.
 

Mitä sinulta odotamme?

Olisi hyvä, jos sinulla olisi ennestään kokemusta ja osaamista joko ICT-ratkaisuista tai toiminnan kehittämisestä. Koska pidämme itse koulutuksia, meillä on varsin hyvä perehdyttämisohjelma. Nimittäin Coalan koko kurssitarjonta. Saat toki käydä muidenkin kursseilla.

Toivomme, että olet tottunut työskentelemään projekteissa tai ainakin selkeiden aikatauluraamien kanssa. Konsultteina meillä nimittäin on toimitusvastuu.

Jos sinusta tuntuu, että tulevaisuuden tavoitteesi osuvat Coalan toimintaan, niin ota yhteyttä. Olemme aina valmiita keskustelemaan potentiaalisten uusien coalojen kanssa. Voit olla kokeneempi arkkitehti tai vasta aloittelemassa arkkitehdin uraasi. Meillä oppii hyväksi arkkitehdiksi.
 

Mikä on Coala?

Coala on arkkitehtuuriin (kokonaisarkkitehtuuri, ICT-arkkitehtuuri, prosessien kehittäminen) keskittynyt konsultointiyritys. Pääosin teemme asiakastoimeksiantoja eli konsultoimme arkkitehtuurin parissa. Teemme myös koulutuksia ja autamme arkkitehtuuritoimintojen pystytyksessä. Meillä on aika perinteinen konsultin työnkuva; eroamme muista lähinnä siinä, että meillä on poikkeuksellisen hyvä osaaminen ja laaja kokemus arkkitehtuurin alueella.

Asiakkaamme ovat yksityiseltä ja julkiselta sektorilta. Ne ovat kaiken kokoisia, tosin pienimmät yritykset puuttuvat. Tyypillisesti asiakkailla on jonkin kokoinen tietohallinto, mutta teemme töitä myös liiketoiminnan kanssa.

Joskus työskentelemme asiakkaan tiloissa, joskus omalla toimistolla. Koronan aikaan usein etätöissä, koska asiakkaamme työskentelevät etänä. Toimeksiantomme voivat olla projekteja tai asiakkaan oman tiimin tukemista. Tehtävänkuvat mukautuvat tekijän mukaan.

Meillä on kuulemma kiva olla töissä ja saa tehdä arkkitehtuurityötä ammattiylpeydellä.
 

Mitä asioita toimeksiannoissamme tulee vastaan?

Pääosin teemme arkkitehtuurityötä, sanotaanpa sitä sitten kokonaisarkkitehtuuriksi, IT-arkkitehtuuriksi, prosessien kehittämiseksi tai informaatioarkkitehtuuriksi.

Koulutamme erilaisia menetelmiä, kehikoita ja notaatioita (ArchiMate®, TOGAF®, JHS, UML, BPMN). Koska olemme arkkitehteja, käytämme näitä myös itse. Usein tehtävämme on ohjeistaa muita näiden käytössä, menetelmät kun eivät pelkän internetin avulla avaudu.

Välineet, niiden käyttöönotto ja käyttö on ydinosaamistamme (BiZZdesign, ARIS, Sparx, QPR). Koulutamme ja ohjeistamme näitäkin.
 

Ota yhteyttä!

Jos tähän mennessä lukemasi kuulostaa sopivalta, ota yhteyttä Annaan tavalla tai toisella (puh. 040 570 8099 tai anna.aaltonen@coala.fi)

 

Yhteydenotto