Rekrytoinnit

Kokonaisarkkitehti, IT-arkkitehti tai toiminnan kehittäjä

Päivitetty 28.1.2020

Mikä on Coala?

Coala on konsultointiyritys, jossa on kuusi konsulttia. Perustajat (Anna ja Petteri) työskentelevät konsultteina muiden coalojen kanssa. Pääosin teemme asiakastoimeksiantoja eli konsultoimme arkkitehtuurin parissa. Teemme myös koulutuksia ja autamme arkkitehtuuritoimintojen pystytyksessä. Meillä on aika perinteinen konsultin työnkuva; eroamme muista lähinnä siinä, että meillä on hyvä osaaminen ja laaja kokemus omalla erikoisalallamme.

Asiakkaamme ovat yksityiseltä ja julkiselta sektorilta. Ne ovat kaiken kokoisia, tosin pienimmät yritykset puuttuvat. Tyypillisesti asiakkailla on jonkin kokoinen tietohallinto, mutta teemme töitä myös liiketoiminnan kanssa.

Joskus työskentelemme asiakkaan tiloissa, joskus omalla toimistolla. Osittainen etätyö on myös mahdollista. Toimeksiantomme voivat olla projekteja tai asiakkaan oman tiimin tukemista. Tehtävänkuvat mukautuvat yleensä tekijän mukaan.

Meillä on kuulemma kiva olla töissä ja saa tehdä arkkitehtuurityötä ammattiylpeydellä.

Mitä asioita toimeksiannoissamme tulee vastaan?

Pääosin teemme arkkitehtuurityötä, sanotaanpa sitä sitten kokonaisarkkitehtuuriksi, IT-arkkitehtuuriksi, prosessien kehittämiseksi tai informaatioarkkitehtuuriksi.

Koulutamme erilaisia menetelmiä, kehikoita ja notaatioita (ArchiMate®, TOGAF®, JHS, UML, BPMN). Koska olemme arkkitehteja, käytämme näitä myös itse. Usein tehtävämme on ohjeistaa muita näiden käytössä, menetelmät kun eivät pelkän internetin avulla avaudu.

Välineet, niiden käyttöönotto ja käyttö on ydinosaamistamme (BiZZdesign, ARIS, Sparx, QPR). Koulutamme ja ohjeistamme näitäkin.

Mitä sinulta odotamme?

Olisi hyvä, jos sinulla olisi ennestään kokemusta ja osaamista edellä mainituista asioista. Koska pidämme itse koulutuksia, meillä on varsin laaja perehdyttämisohjelma. Nimittäin Coalan koko kurssitarjonta. Saa toki käydä muidenkin kursseilla.

Toivomme, että olet tottunut työskentelemään projekteissa tai ainakin selkeiden aikatauluraamien kanssa. Konsultteina meillä nimittäin on toimitusvastuu.

Jos sinusta tuntuu, että osaamisprofiilisi osuu Coalan toimintaan, niin ota yhteyttä. Olemme aina valmiita keskustelemaan potentiaalisten uusien coalojen kanssa. Voit olla kokeneempi arkkitehti tai vasta aloittelemassa arkkitehdin uraasi. Meillä oppii hyväksi arkkitehdiksi.

Ota yhteyttä!

Jos tähän mennessä lukemasi kuulostaa sopivalta, ota yhteyttä jotain kanavaa käyttäen. Jos haluat keskustella puhelimitse, voit soitella Annalle (040 570 8099).

Yhteydenotto