Rekrytoinnit

Kokonaisarkkitehti tai IT-arkkitehti

12.12.2018 Jos sinusta tuntuu, että osaamisprofiilisi osuu Coalan toimintaan, niin ota yhteyttä. Olemme aina valmiita keskustelemaan potentiaalisten uusien coalojen kanssa. Juuri nyt etsimme joukkoomme kokeneempaa konsulttia. Hyvälle arkkitehdille nimittäin löytyy aina töitä.

Haluatko arkkitehti-coalaksi?

Osaaminen, jota arvostamme on jonkinlainen kombinaatio seuraavista:

  • arkkitehtuurityö, sanotaanpa sitä sitten kokonaisarkkitehtuuriksi, IT-arkkitehtuuriksi, prosessien kehittämiseksi tai informaatioarkkitehtuuriksi. Kokemuksesi voi olla myös siltä ajalta, kun kaikkea tätä sanottiin systeemityöksi.
  • tunnet erilaisia menetelmiä, kehikoita ja notaatioita (ArchiMate®, TOGAF®, JHS, UML, BPMN, Lean jne.). Ei haittaa vaikka sinulla olisi sertifikaatti joistain näistä.
  • olet tutustunut erilaisiin mallinnusvälineisiin (BiZZdesign, ARIS, Sparx, QPR) ja koet niillä työskentelyn luontevaksi. Jos satut tuntemaan myös välineiden sisäistä sielunelämää (esim. konfigurointia), on se ehdoton plussa. Välineosaaminen on erityisosaamistamme ja sillä on kysyntää.
  • jos tunnet toiminnan kehittämistä myös laajemmin (IT-hallintamallit, Cobit, ITIL), on siitä hyötyä toimeksiannoissamme.
  • olet tottunut työskentelemään projekteissa tai ainakin selkeiden aikatauluraamien kanssa. Konsultteina meillä nimittäin on toimitusvastuu.
  • jos sinulla on kokemusta kouluttamisesta, valmennuksesta tai jalkautuksista, kuulemme myös siitä mielellämme.

Jos tähän mennessä lukemasi kuulostaa sopivalta, ota yhteyttä Annaan tai Petteriin.

PS. Tarja-coala tuli meille avoimen haun kautta, eli tämä homma toimii myös käytännössä.

Jos haluat keskustella puhelimitse, voit soitella Annalle (040 570 8099) ja Petterille (040 569 5527).

Yhteydenotto