Rakkaudesta lajiin, Coala tukee golfin nuorta lupausta Aapo Marttista

Uutinen

Olemme kaikki olleet aikoinaan uramme alussa. Sekä ihmiset että yritykset. Matkalla on ollut monta mutkaa ja suuntakin on voinut vaihtua. Matkaan tarvitaan mukaan myös muita, kukaan ei tätä matkaa yksin tee.

Coalaan Aapo Marttisen matka teki vaikutuksen. Aapo on saanut ensimmäiset mailansa 3 vuotiaana. Lähtivät isänsä kanssa keskellä talvea ostamaan suksia, mutta poika näki kaupassa bägin ja halusikin sen. Se ei ollutkaan lapsen päähänpisto, vaan ensimmäiset 9 väylää tuli pelattua seuraavana kesänä ja greencard oli taskussa vuotta myöhemmin.

⁠Yksi iso saavutus tällä kaudella on paikka Team Finlandin Pojat U15 joukossa. Ryhmä on yksi Suomen Golfliiton maajoukkuevalmennusryhmistä. Kisoissa Aapo käy säännöllisesti, kaudella 3-4 krt/kk. Golfissa oleellista on pystyä parhaaseensa myös kilpailutilanteessa, se on iso askel nuorelle pelaajalle. Kilpailullisesti parhaat menestykset ovat olleet FJT Challenge voitto Eke Golfissa sekä kakkossija Global Junior Golfin kisassa Nordcenterin Freamilla.

Tässä vaiheessa pelaajan uraa Aapolla siintää haave ammattilaisuudesta. Se onkin pitkä tie. Koska Aapo on harrastanut golfia yli kymmenen vuotta, parasta ovat kuulemma kaverit, joiden kanssa pelataan yhdessä ja kisamatkat. Tässä vaiheessa golfista on luonnollisesti tullut elämäntapa. Muut urheiluharrastukset ovat jääneet, sillä golf vie niin paljon aikaa.

Entä miksi Coala sponsoroi urheilua? Ja miksi juuri golfia? Pelaavatko coalat golfia? Lajilla ei ole meille merkitystä, vaan urheilijalla. Kaikki olemme joskus olleet lähtöviivalla, kaikilla meillä on omat intohimomme. Haluamme olla mukana tekemässä Aapon tavoitteista totta! Seuraa sinäkin Aapon matkaa vaikkapa Instagramissa @aapomarttinengolf

PS. Oli tähän toki ennusmerkit ilmassa, mailasuojuksena toimiva jo vähän väsähtänyt koala on ollut matkassa jo pidemmän aikaa.

Yhteydenotto