Mitro-coala liittyy joukkoon

Uutinen

Mitro Kivinen on kokenut tietojärjestelmäprojektien johtaja. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus tietotekniikka-alalta. Hän on toiminut useilla toimialoilla ja useiden eri teknologioiden parissa. Hänellä on vankka kokemus prosessien ja toimintatapojen jalkauttamisesta. Prosessit ovat ulottuneet strategisesta tasosta tekniseen versionhallintaan asti.

Ennen Coalaa Mitro toimi konsulttina omassa yhden hengen firmassaan yli kahdeksan vuotta. Coalaan hänet houkutteli Coalan terävä toiminta-ajatus ja mahdollisuus olla mukana kasvattamassa konsultointiliiketoimintaa huippuasiantuntijoiden rinnalla. Coalassa yhdistyy hyvä meininki, samankaltaiset työtoverit ja kiinnostavat asiakkaat.

Coalassa etsitään jatkuvasti kokeneita arkkitehteja ja Mitron kokemus täydentää hyvin Coalan tarjontaa. Mitron laaja ymmärrys liiketoiminnasta, erilaisista prosesseista ja tietoteknisistä arkkitehtuureista tekee hänestä todellisen systeemityön moniottelijan. Mitro tuo mukanaan myös oman verkostonsa, minkä odotetaan lisäävän Coalan näkyvyyttä.

Yhteydenotto