Anna Aaltonen puhumassa Tivi Enterprise Architecture 2018 tapahtumassa 14.-15.11.18

Uutinen

Yksi merkittävimpiä kokonaisarkkitehtuurin käyttökohteita on päätöksenteon tukeminen. Tämä käyttötarve nostaa arkkitehtuurityön laatuvaatimuksia, onhan tuotoksen oltava todellisuutta kuvaava, ymmärrettävä, riittävän kattava, muttei kryptinen ja niin edelleen. Coalan kokonaisarkkitehdit osaavat tehdä arkkitehtuuria niin, että tuotos on käyttökelpoista. Lisäksi edustamamme väline BiZZdesign on erityisen hyvä päätöksenteon tuessa.

Tule syventämään osaamistasi Tivi Enterprise Architecture 2018 tapahtumaan, 14. - 15.11.2018, Kallion kortteli- Kokous- ja kongressikeskukseen, Helsinkiin

Lauantaina Anna Aaltonen Coalasta puhuu aiheenaan Kokonaisarkkitehtuurilla vaikuttavuutta päätöksentekoon. Esityksessä käydään läpi erilaisia päätöksentekotilanteita liittyen vaikkapa hankehallintaan. Näet myös esimerkkejä siitä, millaiset visualisoinnit ja yhteenvedot toimivat parhaiten.

Tivi Enterprise Architecture on vakiinnuttanut asemansa yritysarkkitehtuurin parissa työskentelevien vuotuisena oppimispaikkana. Se tarjoaa välttämättömän katsauksen yritysarkkitehtuurin tulevaisuuteen.

Seminaari järjestetään nyt jo 13. kerran! Tänä vuonna fokuksessa erityisesti:

Linkki tapahtuman sivuille.

Yhteydenotto