Coalan kasvu jatkuu

Uutinen

Päättynyt tilikausi (3/2016) oli Coalalle hyvä. Vahvistetun tilinpäätöksen mukaan liikevaihtoa kertyi 626 000 euroa ja tilikauden voitto oli 42 000 euroa. Coalan kasvu jatkuu, sekä liikevaihto että voitto kasvoivat 3/2015 päättyneeseen tilikauteen verrattuna (495 000 eur ja 20 000 eur).

Coalan liikevaihto ja kasvu syntyivät hyvien asiakastoimeksiantojen ja kurssitarjonnan kautta. Olemme ylpeitä saadessamme palvella mielenkiintoisia ja eteenpäin pyrkiviä asiakkaitamme. Korkea asiakastyytyväisyys on tuottanut pitkäaikaisia asiakkuuksia. Tähtäämmekin kaikessa toiminnassamme laatuun ja luotettavuuteen. Coalat ovat sanansa mittaisia!

Uuden tilikauden aloitamme lisävoimin. Mitro Kivinen aloitti työt 1.4. ja laajentaa osaamistamme mm. arkkitehtuurin ja systeemityön alueilla sekä toiminnan kehittämisessä, markkinoinnissa ja myynnissä. Tavoitteenamme on kasvaa, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja monipuolisemmin.

Coala jatkaa valitsemallaan erikoistumisen linjalla. Coala tukee kaikkia keskeisiä kokonaisarkkitehtuurin standardeja. Coalat tuntevat alan merkittävät työkalut. Coala on tunnettu kokonaisarkkitehtuurin osaaja. Tätä kehitystä ovat tukeneet coalojen toiminta KAOS-yhteisössä sekä hyvin lukijoita keränneet blogit. Kokonaisarkkitehtuurilla on voimakkaat liittymät systeemityöhön. Jatkossa Coala pyrkii kattamaan vieläkin paremmin myös tämän laajemman kokonaisuuden.

Yhteydenotto