Coala rekrytoi

Uutinen

Etsimme riveihimme uutta junior konsulttia. Syksyllä palkkasimme vastaaviin tehtäviin kaksi uutta konsulttia, ja kokemukset ovat olleet loistavia. Arkkitehdiksi todellakin voi oppia (ja vieläpä aika nopeasti). Itse asiassa voi olla jopa etu, että ei ole ehtinyt omaksumaan huonoja työtapoja jostain muualta.

Etsimme siis uransa alkuvaiheessa olevaa kehittymishaluista, organisointikykyistä ja ratkaisukeskeistä henkilöä, jolla on kiinnostusta konsulttimaiseen asiakkaiden kanssa työskentelyyn.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä konsulttialan ammattilaiseksi ja työskennellä monenlaisilla toimialoilla toimivien asiakkaiden kanssa.

Coalassa suurin osa työntekijöistä on arkkitehtuurin parissa kokeneita konkareita, mutta kuitenkin puolet on nelikymppisiä tai nuorempia. Jos sinulta löytyy uteliaisuutta, rohkeutta ja kiinnostusta oppia uutta, ei lyhyempi työura tai kokemattomuus arkkitehtuurista ole este.

Rekrytointiprosessista vastaa Academic Work, joten tehtävää koskevat yhteydenotot kannattaa lähettää suoraan sinne. https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/jr-konsultti-coala-oy-helsinki/15073871

Yhteydenotto