Coala Oy MEGA Suiten Suomen edustajaksi

Uutinen

Kokonaisarkkitehtuurikonsultointiin erikoistunut Coala Oy on solminut strategisen kumppanuuden Bizconin kanssa, joka on MEGA Suiten edustaja Pohjoismaissa. MEGA Suite tarjoaa laajalti ratkaisuja organisaatioiden operatiiviseen hallintaan (Operational Governance) kattaen kokonaisarkkitehtuurin, ratkaisuarkkitehtuurin, sovellusportfolion hallinnan sekä hallintamallin ja riskienhallinnan. MEGA Suite on tunnettu erityisesti johtavana kokonaisarkkitehtuurin kokonaisratkaisuna.

Coala Oy:n toimitusjohtaja Petteri Laamanen: ”Asiakkaillamme on tarve kattavalle ratkaisulle kokonaisarkkitehtuurityön tekemiseen. MEGA Suite tukee asiakkaitamme kokonaisarkkitehtuurityön kaikissa vaiheissa: nykyisen toiminnan analysoinnista, tavoitetilan suunnitteluun ja kehityshankkeiden ohjaamiseen kohti tavoitetilaa. Kokonaisarkkitehtuurin avulla voidaan vähentää organisaation ja järjestelmien monimutkaisuutta ja päällekkäisyyksiä, tehostaa toimintaa sekä saavuttaa kustannussäästöjä. Kumppanuutemme kautta asiakkaamme pääsevät hyödyntämään markkinoiden johtavaa arkkitehtuurityövälinettä.”

Bizconin toimitusjohtaja Anders Mortensen: ”Coalalla on huomattavaa arkkitehtuurityövälineiden erityisosaamista ja vakiintunut asema Suomen markkinoilla. Coalan kautta voimme tarjota asiantuntevaa paikallista tukea Suomessa toimiville MEGA-käyttäjille.”

Yhteydenotto